Dir sidd hei:

Regionalschoul-Uewersauer

Restaurant scolaire



Eng gesond an ofwiesslungsräich Ernährung ass immens wichteg fir d'Entwécklung an de Wuesstem vum Kand, dofir leeë mir an der Regionalschoul Uewersauer besonnesche Wäert op d'Qualitéit an d'Régionalitéit vun de Liewensmëttel déi mir bezéien.
Regionalitéit heescht:
- D'Grompere vum Bauer aus der Ëmgéigend
- D'Fleesch mam Label "Véi vum Séi"
- D'Broud mam Label "Gebäck vum Séi"
- D'Joghurten déi an eiser Regioun produzéiert ginn
- Frëscht Uebst aus der Regioun
- Drénkwaasser vum SEBES, a.s.w.
Well et net ëmmer méigleg ass fir all Liewensmëttel vun hei ze bezéien, gëtt och vill Wäert op Produkter mam "Fair Trade" Label geluecht.


Une alimentation saine et diversifiée est très importante pour le développement et la croissance de l'enfant. Voilà pourquoi l'Ecole régionale Harlange met l'accent particulièrement sur la qualité et sur le caractère régional des produits alimentaires utilisés.
A caractère régional veut dire:
- Les pommes de terre provenant de l'agriculteur de notre région
- La viande avec le label "Véi vum Séi"
- Le pain avec le label "Gebäck vum Séi"
- Les yaourts produits dans notre région
- Les fruits frais de la région
- L'eau potable du SEBES, etc.
A cause de diffcultés pour obtenir tous les produits alimentaires de notre région, nous prêtons une grande valeur aux produits avec le label "Fair Trade".





» Fotoen